Opblaasboot (RIB)

Schoonmaakproducten speciaal ontwikkelt voor rubberboten en RIBs.

Er zijn maar weinig producten die daadwerkelijk geschikt zijn voor het effectief onderhouden van de verschillende materialen waar rubberboten en ribs van gemaakt zijn. Veel producten beloven van alles maar zijn bevatten voornamelijk schurende elementen.

De top laag van vele materialen gebruikt voor rubberboten en ribs is van essentieel belang voor de duurzaamheid van uw rubberboot. Schurende elementen tasten deze toplaag steeds verder aan,het geen de levensduur van uw rubberboot nadelig beinvloed.

Shelly is een volledig veilig en effectief schoonmaakmiddel voor zowel pvc als voor neopreen/hypalon. Niet alleen maakt Shelly gemakkelijk schoon, maar het bevat geen schadelijke elementen voor het schoon te maken materiaal. Met Shelly ziet uw boot er binnen de kortste keren weer uit als nieuw!

Sealy is een beschermend product, dat er voor zorgt dat UV straling minder effect heeft op uw boot, verder zorgt het ervoor dat vet en vuil niet hecht aan het materiaal. Hierdoor blijft de boot langer schoon en wordt het schoonmaken in de toekomst gemakkelijker.

 • Shelly
  Shelly

  Professioneel geconcentreerd product met natuurlijke surfactanten, ontwikkeld om uw rubberboot volledig schoon te maken. SHELLY verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken zoals zwarte strepen, vogelpoep, olie en zonnecr�me.…

  € 14,95
 • Sealy
  Sealy

  Speciaal beschermmiddel voor rubberboten op basis van unieke Polarlite bestandsdelen. Geeft een mooie glans en beschermt het materiaal van de rubberboot tegen vroegtijdig oud worden. De spuitbus zorgt voor het makkelijk en snel…

  € 12,95
© 2011 - 2024 Pimpjeboot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel