Garantie & Service

Service

Wij willen u graag tevreden stellen en helpen om de best passende keuze bij u te maken. Daarom kunt u bij Pimp je boot rekenen op persoonlijke aandacht en ondersteuning met kennis van zaken. Daarnaast bieden wij een uitgebreide toelichting en geven specificaties voor vrijwel al onze producten. En natuurlijk staat onze klantenservice u graag bij met raad en daad. Tijdens onze openingtijden wordt u altijd snel geholpen via telefoon en e-mail.

U kunt ons bereiken op tel 06 48 15 95 35 of vul het contact formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met u op. 

Garantie & Reparatie
Wat mag u van ons verwachten?


Pimp je boot levert de beste kwaliteit voor scherpe prijzen. Toch kan het voorkomen dat u een artikel ontvangt dat kapot gaat nadat u dit in gebruik heeft genomen. Vaak vindt u voor kleinere problemen een oplossing in de handleiding van het artikel of op de website van de fabrikant/het merk.


Garantietermijn


Voor de meeste artikelen geldt een garantietermijn van één jaar. Binnen de termijn van de fabrieksgarantie zijn de garantievoorwaarden van de fabrikant van toepassing. Indien het artikel opgestuurd moet worden naar de fabrikant, dan dient u het artikel franko op te sturen naar onze vestiging in Haarlem met aankoopbon, garantiebewijs (voor zover van toepassing) en omschrijving van de klacht. Wij zorgen ervoor dat het artikel naar de service afdeling van de fabrikant wordt gestuurd.

Zodra de klacht door de fabrikant is afgehandeld wordt het artikel via ons naar u geretourneerd.

 

Indien de fabrikant van mening is dat beschadiging door opzet of door nalatigheid, onoordeelkundig gebruik/installatie en nalatig onderhoud is veroorzaakt kan de fabrikant besluiten niet tot gratis reparatie of vervanging over te gaan.

© 2011 - 2024 Pimpjeboot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel